Sumar

Școala Biblică pentru Copii Betel Arad , este departamentul bisericii care se ocupă de educația biblică a copiilor din biserica noastră. Programul activităților desfășurate cu copii este Sâmbătă între orele 11.00 - 13.00

Detalii

Lucrarea din cadrul Școlii Biblice pentru Copii, este un talant pe care Biserica „Betel”, cu ajutorul Domnului, implicarea învățătorilor şi a părinților, îl valorifică de peste douăzeci ani. Fiecare generație de copii, a acumulat cunoștințe noi în cadrul activităților de studiu biblic și au construit relații temeinice, într-un cadru creștin, urmărit de lucrătorii Bisericii. Aproximativ 80 de tinerii ai bisericii activează în această slujbă ca și învățători, dedicând două ore săptămânal din timpul lor, slujind aproximativ 500 de copii. Pe baza înțelegerii că este important pentru copii să participe și să slujească la părtășiile bisericii, lucrarea Școlii Biblice se desfășoară în fiecare Sâmbătă între orele 11: 00 -13: 00.

Copiii sunt împărțiți în 14 clase de la 1 Preșcolari (copiii care au împlinit 3 ani) până la clasa VIII. Toată activitatea din cadrul SBC se desfășoară în sălile anexe ala Bisericii, dar și în clădirea Gosen.

Resurse Învățători

Poți dona pentru Școala Biblică aici:

Fă o donație